BOKA BILJETTER

MIRACULUM – Stängd

Miraculum – De fem elementen (Magi och Akrobatik) som framfördes 2019-11-23 och 2019-11-24 med fyra föreställningar återkommer under 2020. 

MAGISKT.NU – Stängd

Klicka här för att boka föreställningar med Magiskt.nu – Det händer mystiska saker på Rosenlunds Herrgård 2020-01-19, kl 15.00 / 17.00.

OBS. Föreställningen kl 17.00 är slutsåld.

Plats: Rosenlunds Herrgård i Jönköping.

Bokningsprocedur

Vid bokning erhålls ett email med betalningsinstruktioner. Vid betalning via SWISH eller Bankgiro uppges tidigare angivet telefonnummer eller emailadress.

Bankgiro 124-4086 och SWISH 070-3236543 är kopplat till företaget Geek7 som administrerar bokningssystem och ekonomi. Inga bokningsavgifter eller administrativa avgifter tillkommer. Om fakturering för gruppbokning är aktuellt tillkommer inte heller faktureringsavgift. Vi strävar efter att erbjuda våra gäster bästa möjliga service och magiska upplevelse.

I kommentarsfältet vid bokningen välkomnar vi speciella önskemål eller om det är något vi behöver veta. Kanske firar ni farmors 70-årsdag, eller så är det företaget X som är på besök. Är du själv trollkarl, är du speciellt välkommen. Eller så behöver vi förbereda en plats för en rullstol eller liknande. På förfrågan kan våra föreställningar hållas på engelska och även på annan ort.

I mån av platser kan man köpa biljett på plats via SWISH.
Bokning rekommenderas för att garantera plats.

MIRACULUM – Boka event eller föreställning

Miraculum – De 5 elementen, Magi & Akrobatik, kan bokas som hel föreställning eller event för företag, mässa, krogshow, festival eller liknande. Kontakta oss på info@miraculum.se eller telefon 070-3236543 för mer information. Den senaste Miraculum-showen finns både i familjeanpassad version och för vuxnare publik. PR-material och video-klipp finns.