Om Miraculum

Äntligen kan du stiga in i magins och mystikens underbara värld  och uppleva något nytt. Du finner oss på Kvartert Ödlan i Jönköping.

Boka nu genom att klicka på bokning och betala före showen enligt något av våra betalningsalternativ i bokningsbekräftelsen. Var på plats 15 minuter före showstart för bästa upplevelse.

Miraculum ger dig och dina kära en underbart härlig magisk upplevelse med fantasi, under, mysterier och många skratt; som du vill uppleva igen.

Om du har några speciella önskemål, behöver hjälp, har rullstol, vill fira något eller någon, skriv det i kommentarsfältet i beställningsformuläret nedan så att vi kan välkomna dig/er på bästa sätt. Vi kommer att filma föreställningen och tillåta fotografering vid bestämda tillfällen i showen och i foajén. Om du inte vill vara med på bild, eller önskar att vi raderar alla dina uppgifter efter betalning och showen, skriv det i kommentarsfältet.

Avbokningar samma dag debiteras 80% av priset. Om det skulle finnas kvarvarande platser kan dessa köpas på plats före showstart samma dag.

Alla har inte förutsättningar att boka via internet så då ber vi er att ringa 070-3236543 och tydligt tala in fullständigt namn och telefonnummer så ringer vi upp dig för hjälp med bokningen.

Fler följer…

Miraculum är en unik magisk performing arts (scenkonst) upplevelse för den lite vuxnare publiken även om yngre kan uppleva showen

När du besöker Miraculum träder du in i en magisk alternativ värld där allt kan hända. Du kommer att känna av magin redan innan du sätter dig. Detta är ingen vanlig show. Miraculum är utformad för att lämna ett kvarstående avtryck och fler frågor än svar.

Ensemblen – Team Miraculum

Ensemblen består av artister med olika bakgrund från Jönköpings län. De delar alla intresset för performing arts (scenkonst) bland annat magi, cirkuskonster och atletisk dans. Miraculum ger dig möjligheten att uppleva inte bara en, utan upp till sju olika artister på en kväll.

Teamet bakom Miraculum

Producent, projektledare och trollerikonstnär: Göran Calås, 070-3236543, gc@magiskt.nu

Permanenta artister: Ingrid Klingberg Calås, Göran Calås, Melinda Kant och Mattias Kant
Koreograf: Ingrid Klingberg Calås
Scenografi, producent: Göran Calås
Webmaster: Göran Calås
Dans: 3 atletiska dansare samt tränare från Medborgarskolan
Ljud, ljus: Tekniker: Niklas Hultberg

Sponsorer och samarbetspartners

Om du vill bidra till verksamheten eller synas som sponsor för Miraculum är du mycket välkommen att kontakta producenten på gc@magiskt.nu

Officiella sponsorer (vilka har godkänt publicering):

Tidigare produktioner

  • Tidigare produktion 2018 på Grand Hotel i Jönköping samt videoklipp
  • Företagarnas förening i Jönköping tidig vår 2019
  • Miraculum på Ödlan våren 2019
  • Miraculum-teamet på Smittskyddsdagarna på Spira 2019
  • För tidigare produktioner av www.magiskt.nu samt ICI Performance hänvisas till aktuella websidor.
  • Vidare har Ingrid uppträtt på nyårsrevyn kommunalskratt och även då som magiker. Göran och Ingrid spelade på Vulkanteaterns Söderkåkar under sommaren 2019. Ingrid är aktör i Vulkanteaterns uppsättning av Djuren i Hasselbackeskogen.


Grundare av Miraculum 2018

Hjärtligt välkomna önskar,
Ingrid Klingberg Calås och Göran Calås

070-3236543
info@miraculum.se

Lämna ett svar